Ξεκίνησε από σήμερα στα Σπάτα η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή αναμέτρηση με τη Λαμία με ενοχλήσεις.
Ο Μαροκινός παίκτης της ΑΕΚ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις από τις οποίες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής.
Απών από την αναμέτρηση θα είναι σίγουρα ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Δείτε επίσης: Με Ονάνα συνεχίζει το τέρμα της Ίντερ
- Σκοτ Μπέσεντ: Ο υπουργός που ισορροπεί σε ένα εύθραυστο σχοινί
- Η αποδοχή και οι προειδοποιήσεις για την απομάκρυνση του Πάουελ από τον Τραμπ
- Η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια σημαντική αλλαγή – Οι δασμοί και η επίδρασή τους στο αναπτυξιακό μοντέλο
- Κρατήστε τον εγκέφαλό σας νέο: Η καθημερινή συνήθεια που προσφέρει ζωή
- Συναγερμός στην Ουκρανία: Αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο και ισχυρές εκρήξεις στη Μικολάιφ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr