Εθνικός Πειραιώς: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιουλίας-Αννας Κοντονή

«Η απόφαση να έρθω στον Εθνικό Πειραιώς ήταν εύκολη και η πρόταση που μου έκανε με τίμησε ιδιαιτέρως» δηλώνει η αθλήτρια

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ομάδα στη δήλωσή της:
«Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ακόμη μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς ο «Αυτοκράτορας» συμφώνησε με την αθλήτρια Ιουλία – Άννα Κοντονή. Η διεθνής αθλήτρια έχει γεννηθεί στις 30/05/2001 και αγωνίζεται ως περιφερειακός, ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά. Η συμφωνία της με τον Εθνικό Πειραιώς έχει διάρκεια δύο ετών»

 Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, η Ιουλία – Άννα Κοντονή δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Η απόφαση να έρθω στον Εθνικό Πειραιώς ήταν εύκολη και η πρόταση που μου έκανε με τίμησε ιδιαιτέρως. Είναι μια νέα ομάδα με μεταγραφές παικτριών διεθνούς απήχησης, νέο προπονητικό τιμ και υψηλούς στόχους τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, αποτελεί μια πρόκληση για εμένα και πιστεύω κανένας αθλητής δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί. Είμαι πολύ αισιόδοξη για την χρόνια αυτή και θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι».  

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr