Ετοιμάζει πρόταση σε ΠΑΟΚ η NOVA

H νέα διοίκηση της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA, φέρεται να θέλει να επιχειρήσει να προσεγγίσει την πλευρά του ΠΑΟΚ, με σκοπό να διορθώσει τις διαφωνίες και τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι, είναι διατεθειμένο να κάνει πρόταση στον «Δικέφαλο» 30% μεγαλύτερη από την περσινή.  

Αυτό που είναι δεδομένο στην παρούσα φάση είναι πως δεν έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ και προφανώς δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

propoli

Εκείνο που είναι σαφές και ευρύτερα γνωστό είναι η πρόθεση της νέας διοίκησης να διορθώσει τα «φάουλ» της προηγούμενης, «στοχεύοντας» εκ νέου σε μια πιθανή συνεργασία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Μάλιστα, εκτιμάται πως η νέα διοίκηση προτίθεται να καταθέσει πρόταση 30% μεγαλύτερη από την περσινή. 

Από τους διοικούντες της συνδρομητικής τηλεόρασης, υπάρχει ως διαβεβαίωση προς όλους, πως τα πράγματα θα αλλάξουν και η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί σε μια νέα εποχή.  

Συνεχίζουν να δουλεύουν «πάνω» στο PAOK TV 

Με τη σειρά τους, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν είναι αρνητικά προδιατεθειμένοι και θα ακούσουν όποια πρόταση κατατεθεί στο τραπέζι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «τρέχουν» παράλληλα το σχεδιασμό τους για το PAOK TV προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι… χειροπιαστό επί του θέματος, οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν απρόσκοπτα πάνω στο πρότζεκτ που τους οδήγησε από πέρσι σε ένα διαφορετικό μονοπάτι τηλεοπτικά. 

Loading