Έτοιμοι να εντυπωσιάσουν οι Τεντόγλου και Καραλής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Έτοιμοι να εντυπωσιάσουν οι Τεντόγλου και Καραλής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, Τεντόγλου και Καραλή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου προγραμματίζεται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, δύο από τα πιο φωτεινά αστέρια του ελληνικού στίβου, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην πατρίδα τους, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του την Κυριακή στις 19:35, ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής θα συμμετάσχει στον τελικό του επι κοντώ το Σάββατο στις 18:10. Ο Καραλής έχει εκφράσει την επιθυμία του να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ του κλειστού στίβου, προσπαθώντας να υπερβεί τα 6 μέτρα, γεγονός που αποτελεί στόχο για τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον Καραλή, «Ελπίζω να μπορέσω να φτάσω τα 6 μέτρα στο ΣΕΦ. Ένα γεμάτο στάδιο θα με ενθαρρύνει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ακολουθεί το απογευματινό πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

– 17:00: 5.000μ. Βάδην Γυναικών – Τελικός

– 18:10: Άλμα Επί Κοντώ Ανδρών – Τελικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

– 17:40: Άλμα σε Μήκος Γυναικών – Τελικός

– 19:35: Άλμα σε Μήκος Ανδρών – Τελικός

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play