Το ματς ανάμεσα στην Μπάγερν και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα είναι το μοναδικό που δεν θα πραγματοποιηθεί για την 27η αγωνιστική της Euroleague, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα μετά την αναβολή του, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων που θα συμμετείχαν ρωσικές ομάδες.
Ως εκ τούτου δεν θα διεξαχθούν ούτε οι αναμετρήσεις της 27ης ημέρας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια – Ούνικς Καζάν. Λόγω της τεταμένης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Euroleague Basketball προγραμμάτισε τηλεδιάσκεψη για την Παρασκευή (25/02), προκειμένου ν΄ αποφασιστούν οι κινήσεις που θ΄ ακολουθήσουν.
Από την πλευρά της η Ζαλγκίρις Κάουνας μέσω ανακοίνωση διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη συνέχεια της κανονικής περιόδου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ρωσία: Η αστυνομία συλλαμβάνει διαδηλωτές σε αντιπολεμική διαδήλωση στην Μόσχα και σε άλλες πόλεις
- Εθνική γυναικών: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του World Cup με νίκη 19-14 επί της Ιταλίας
- Η Ελλάδα ανακηρύσσει ΑΟΖ στο Ιόνιο με Προεδρικό Διάταγμα
- Θεσσαλονίκη: Από μετρητά μέχρι μέλι – Οκτώ ταυτοποιημένοι για σειρά διαρρήξεων στον Εύοσμο
- Μηχανική βλάβη στο πλοίο Superstar της Seajets: ταλαιπωρία για εκατοντάδες ταξιδιώτες προς τις Σποράδες
- Ιαπωνία: Οδηγός λεωφορείου χάνει τη σύνταξή του λόγω κλοπής 6 ευρώ