Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ο Τορνικέ Σενγκέλια αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα.
Το «κοντέρ» του Γεωργιανού διεθνή σέντερ… σταμάτησε στους 33 πόντους, οδηγώντας την ΤΣΣΚΑ σε νίκη, 77-67, επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στη Μόσχα, στον ρωσικό «εμφύλιο» της 3ης αγωνιστικής.
Ο Σενγκέλια είχε 7/11 βολές, 10/16 δίποντα και 2/4 τρίποντα.
Επιπλέον, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, ενώ είχε και 7 κερδισμένα φάουλ.
Με την απόδοσή του αυτή, ο παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ ισόφάρισε την καλύτερη επίδοσή του στο σύστημα αξιολόγησης, σε 187 αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, δηλαδή τους 37 βαθμούς.
Οι 33 πόντοι και τα 10 εύστοχα δίποντα αποτελούν επίσης κορυφαία προσωπική επίδοση στη Euroleague για τον Τορνικέ Σενγκέλια.
- Ο Αλεξάντερ Πέιν θα προεδρεύσει της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2025
- Σύνδεση χημικών ουσιών στα πλαστικά με αυξημένη θνησιμότητα από καρδιοπάθειες
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας και εξειδίκευσης των Ελλήνων γιατρών στις ΗΠΑ
- Δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις χωρίς ραντεβού για την πρόληψη καρδιοπαθειών στα Κέντρα Υγείας της 3ης ΥΠΕ
- Συνεχής διάλογος για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας: Συναντήσεις του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Μακεδονία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr