Ο Νίκολα Κάλινιτς δεν έδειξε… συναισθηματισμό για την πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσέ, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague το 2017.
Ο Σέρβος σμολ φόργουορντ πέτυχε 4 σερί πόντους μετά το 68-69 υπέρ των Τούρκων περίπου 2 λεπτά πριν τη λήξη και οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα σε νίκη, με 74-69, στο Βελιγράδι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής.
Ο Κάλινιτς ήταν και ο μόνος διψήφιος των γηπεδούχων (11π.), αλλά είχε πολλούς συμπαραστάτες ανάμεσα στους οποίους οι Νταβίντοβατς, Μίτροβιτς, Ντόμπριτς, Λάζιτς και Ιβάνοβιτς που όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα τους.
Οι Σέρβοι υπερείχαν στα ριμπάουντ, με 33 έναντι 24 των φιλοξενούμενων. Από πλευράς Φενέρ, ο Ντανίλο Μπαρτέλ πέτυχε 15 πόντους, 14 ο Μάρκο Γκούντουριτς και από 11 οι Πιερ και Μπούκερ.
Στο 10-15 ανέβηκε ο αδιάφορος Ερυθρός Αστέρας, ενώ στο 12-12 υποχώρησε η Φενέρμπαχτσε, που κυνηγάει την Αναντολού Εφές (13-12), την Ούνικς Καζάν (13-12) και την Μονακό (14-13) για μια θέση στην οκτάδα της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ.
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-37, 59-60, 74-69
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 20χρονου για κατοχή κάνναβης
- Η Ελλάδα ξεχωρίζει με ισχυρή παρουσία στο MWC Barcelona 2025
- Πέτη Πέρκα: Ο Τριαντόπουλος δεν θα αποτελέσει διέξοδο για τη Νέα Δημοκρατία
- Ινδονησία: Χιλιάδες εκτοπισμένοι λόγω πλημμυρών
- Πρόωρη εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου