Αρέσει στους «ερυθρόλευκους» η περίπτωσή του
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ένα αριστερό μπακ με την περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, είναι σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι σε εξέλιξη, και όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο πρώην αριστερός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ιταλία και την Πάρμα έχει το προφίλ του παίκτη που θέλουν στον Ολυμπιακό.
Μέχρι τώρα, ο ιταλικός σύλλογος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει απαντήσει ακόμα στις Βερόνα, Κροτόνε και Κοζέτσα οι οποίες έχουν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν και τον…αντί-Ζαγαρίτη αφού ενδιαφέρονται και για την περίπτωση του Άλεξ Μπανγκουρά της Καμπούρ ο οποίος θέλει να αποχωρήσει, αλλά η ομάδα του δεν θέλει να τον αποδεσμεύσει τώρα στη μέση της σεζόν.
Δείτε επίσης: «Λευκή» ισοπαλία και ανοικτοί λογαριασμοί για το «Emirates»
- Η άνοδος της τιμής του χρυσού και οι σκοτεινές πλευρές της εξόρυξης
- Η εκτόξευση των τιμών του βουτύρου και η επίδραση στις τιμές των κρουασάν
- Επιχειρηματικά κεφάλαια: Νέα στρατηγική συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσω της προσέγγισης roll-up
- Η ΕΕ επιδιώκει εμπορική ειρήνη με την Κίνα ενώ ανησυχεί για τις ΗΠΑ
- Οι υπουργοί Οικονομικών των BRICS ζητούν κοινή πρόταση για τις μεταρρυθμίσεις του ΔΝΤ