Ο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/02).
Ο Καναδός τενίστας μετά από μία εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-2) του Ρώσου, Αντρέι Ρούμπλεφ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Οι δύο τενίστες συναντήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο (21/08) στο Western & Southern Open στο Σινσενάτι, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 6-2, 5-7, 6-1 του Αλιασίμ, φτάνοντας στους ημιτελικούς του τουρνουά. Στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 7 φορές με το νο4 της παγκόσμιας κατάταξης να προηγείται με 5-2 επί του νο9 της ATP.
Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Τσιτσιπάς από τον Αλιασίμ ήταν το 2019 στο Λονδίνο (7-5, 6-2).
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που επιδιώκει την ηγεσία της NASA
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley