Για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου μίλησε ο τεχνικός της Λαμίας, Τζανλούκα Φέστα.
«Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, κλείσαμε καλά τους χώρους, φυσικά κάναμε αμυντικό παιχνίδι. Με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε περισσότερα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λαμίας.
«Σίγουρα θα είναι δύσκολο, σαν μία αδύνατη αποστολή, αλλά μας αρέσει αυτό. Θα έχουμε τις πιθανότητές μας στη Λαμία», είπε ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της ομάδας του.
Ενώ καταλήγοντας επισήμανε: «Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας μετά τον τραυματισμό του Σαράνοβ, είναι ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
Δείτε επίσης: Με το ένα πόδι στον τελικό ο Παναθηναϊκός
- Θεσσαλονίκη: Χορός και εορταστική διάθεση στην καρναβαλική παρέλαση
- Ζελένσκι: Υπογράφει για τα ορυκτά της Ουκρανίας – Σύμφωνα με τις ΗΠΑ, η συμφωνία αναμένεται αυτή την εβδομάδα
- Τέμπη: Αμφισβητήσεις για το πόρισμα της Hellenic Train πριν την ολοκλήρωση της έρευνας
- Γερμανία: Πώς έχει αλλάξει η παγκόσμια εικόνα της;
- Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου