FIBA Europe Cup: Μια εκρηκτική ατμόσφαιρα πριν το αποκορύφωμα του Κυπέλλου

FIBA Europe Cup: Μια εκρηκτική ατμόσφαιρα πριν το αποκορύφωμα του Κυπέλλου

Με κατάμεστο από άκρη σε άκρη το PAOK Sports Arena και φόντο το Κύπελλο, το οποίο τοποθετήθηκε σε άκρη του αγωνιστικού χώρου, άρχισε η προθέρμανση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και της Μπιλμπάο, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του 2ου τελικού του FIBA Europe Cup.

“Ξυπνήστε μας από το όνειρο”, ήταν τα λόγια του Μάσιμο Καντσελιέρι σε οπτικό υλικό που έπαιξε στο cube που κρέμεται στην οροφή του γηπέδου.

Επίσημοι της FIBA, μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς και των ομάδων μπάσκετ του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του τμήματος, το 1991 στη Γενεύη και το 1994 στην Τεργέστη, είναι μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης. Ξεχωρίζουν ο εμβληματικός για τους Θεσσαλονικείς, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Με αποθεωτικό τρόπο από τους οπαδούς του «Δικεφάλου» έγινε η παρουσίαση της ομάδας, με την κερκίδα να ζητά από τους «ασπρόμαυρους» την κατάκτηση του κυπέλλου του FEC.

Loading

Play