Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής στην Βραζιλία ο οποίος κλώτσησε βάναυσα στο κεφάλι τον διαιτητή της αναμέτρησης Γκουαρανί – Σάο Πάολο RS.
Το παιχνίδι διακόπηκε στο 59ο λεπτό, ενώ ο διαιτητής μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, παίρνοντας μετέπειτα εξιτήριο.
«Αποφάσισα … να κατηγορήσω τον παίκτη για απόπειρα δολοφονίας γιατί κατά την αντίληψή μου για την υπόθεση, υπήρξε κίνδυνος να προκαλέσει ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα», δήλωσε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL ο εισαγγελέας που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση.
Η διοίκηση της Σάο Πάολο ανέφερε ότι πρόκειται για την πιο θλιβερή σελίδα στην ιστορία του, διώχνοντας τον παίκτη απευθείας από την ομάδα και εξετάζοντας νέα μέτρα.
Δείτε επίσης: Απολογείται ο Ολυμπιακός – Ποια είναι η πιθανή τιμωρία (vid)
- Ειρήνη Νίνου: Η απουσία κόσμου στην επιστροφή χωρίς μετάλλιο μας στεναχωρεί
- Υποστήριξη ενοικιαστών και συνταξιούχων με μέτρα ύψους 1 δισ. ευρώ
- Μπαρτζώκας: «Αξιοποιούμε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει Ρεάλ»
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην πρωτοπόρο εταιρεία παιχνιδιών ‘Couch Heroes’
- Ακίνητα: Η ανοδική πορεία τιμών ενοικίων και αγοράς κατοικίας συνεχίζεται
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr