Για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο πρώην προπονητής της Τσέλσι

Πολλές γυναίκες κατηγορούν στο Ισραήλ τον 66χρονο Άβρααμ Γκραντ, πρώην προπονητής της Τσέλσι αλλά και της εθνικής ομαδας του Ισραήλ, για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

 Η εκπομπή της ισραηλινής τηλεόρασης «Exposure» έδωσε στη δημοσιότητα μαρτυρίες από γυναίκες που ισχυρίζονται  ότι έχουν εκβιαστεί από τον Γκραντ, προκειμένου να  «προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες με αντάλλαγμα την επαγγελματική ανέλιξη.»

propoli

Ο Ισραηλινός δεν αρνήθηκε τις συμπεριφορές που του χρεώνονται, δηλώνοντας μόνο πολύ λυπημένος «από καρδιάς» και αρνούμενος ότι ήθελε να προσβάλει κάποιον.

«Στη ζωή μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθούσα πάντα – πέρα ​​από τις επιτυχίες μου – να παραμείνω άνθρωπος και να σέβομαι κάθε άνδρα και γυναίκα, όποιος κι αν ήταν», τόνισε. «Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και όλα αυτά τα χρόνια έχω σχέσεις με κάποιες γυναίκες. Σε όλες αυτές τις σχέσεις, έχω κάνει ό,τι μπορούσα για να τις συμπεριφέρομαι με σεβασμό και φιλία. Ποτέ δεν ήθελα να φέρομαι άδικα. Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου σε αυτούς που μπορεί να ένιωθαν άβολα ή πληγώθηκαν από εμένα», είπε χαρακτηριστικά στους Times του Ισραήλ.  

Δείτε επίσης: Η Τσέλσι κυριάρχησε απέναντι στην Τότεναμ με 2-0

Loading