Γιατί δεν έχει υπογράψει ο Μπιέλσα την ανανέωση με την Λίντς

Στις 20 του περασμένου Αυγούστου, η «Daily Telegraph» αποκάλυψε ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, συμφώνησε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Λιντς και να καθοδηγήσει τα «παγώνια» στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και μετά την θριαμβευτική επιστροφή στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, που κατάφερε μαζί με τους παίκτες του.

Έκτοτε, έχουν περάσει δύο εβδομάδες και η ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν έχει γίνει. Μάλιστα, στις πρώτες φωτογραφίες από τις προπονήσεις της Λιντς και από την παρουσίαση των εμφανίσεων της ιστορικής ομάδας, είναι εμφανής η απουσία του Αργεντινού τεχνικού.

Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα της Αργεντινής «La Nacion», αυτό οφείλεται κυρίως σε μία διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και άπτεται της χρονικής διάρκειας του νέου συμβολαίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Λιντς θέλει να κρατήσει τον Μπιέλσα για δύο χρόνια στην ομάδα, όμως ο ιδιόρρυθμος και συνάμα ικανότατος τεχνικός, δεν φαίνεται διατεθειμένος να… υποχωρήσει από το μονοετές συμβόλαιο που έχει καθιερώσει να υπογράφει στις ομάδες του.

©Πηγή: amna.gr