Γιόνσον: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»

Σε ένα video από την «Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Αρένα», έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Γενς Γιόνσον.

Ο Δανός παρουσιάζεται σε αυτό το video παραγωγης του ΟΠΑΠ, μια κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας με την Ένωση. 

«Θα παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο κι αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα αγωνιστώ σε ένα club το οποίο διεκδικεί τίτλους και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος, ο λόγος που επέλεξα να έρθω εδώ» είπε ο 29χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Είμαι εδώ για να κερδίσω. Ένας σύλλογος όπως η ΑΕΚ έχει πάντα στόχο τη νίκη. Μίλησα με τον προπονητή και τη διοίκηση, διαπίστωσα ότι όλοι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το σύλλογο και ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτού του project.

Το νέο στάδιο είναι φανταστικό, ανυπομονώ να παίξω εδώ, να γίνω κομμάτι της ιστορίας. Είναι τεράστια τιμή για μένα». 

Όσον αφορά τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, είπε: «Θεωρώ ότι καλά στοιχεία του παιχνιδιού είναι οι κερδισμένες μονομαχίες, το μοίρασμα του παιχνιδιού, οι κοντινές μεταβιβάσεις και ότι ότι δεν χάνω την μπάλα συχνά. Δεν έχω αποβληθεί ποτέ στην καριέρα μου, ενώ έχω χάσει μόνο μία φορά ένα ματς επειδή συμπλήρωσα  κάρτες. Γενικά είμαι καθαρός παίκτης μου αρέσει να κλέβω την μπάλα χωρίς να κάνω φάουλ!».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο Γιόνσον είπε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Είμαι υπερήφανος και ανυπομονώ να σας γνωρίσω στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι εκπληκτικά να φοράω αυτή τη φανέλα. Θα σας δω όλους στην ΟΠΑΠ Αρένα!»  

Δείτε επίσης: Ραπίνο: «Χρειάσθηκε πολλή δουλειά»