Ο Γιώργος Τζαβέλλας μέσω Instagram ζήτησε συγγνώμη για το “σκουλίκια” που είπε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της ΑΕΚ μετά το γκολ του Αραούχο
Η ανάρτηση:
“Η αντίδραση μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιονδήποτε.
Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.
Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι την σκληρή κριτική.
Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.
Με πρώτον εμένα!
Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη“.

Δείτε επίσης: Η ΠΑΕ Άρης αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Λάμπη (pic)
- Διεκδίκηση χρυσού μεταλλίου από τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Πολεοδομία Ρόδου: Έρευνα για ύποπτα περιουσιακά στοιχεία και αδήλωτα εισοδήματα
- Χαρίτσης για απεργία: Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους
- Απεργιακές πορείες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ: Επί τάπητος τα αιτήματα για μισθούς και συλλογικές συμβάσεις
- Ρεκόρ ταχύτητας στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Πάνω από 1,1 εκατ. δηλώσεις σε λιγότερο από ένα μήνα