Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν ο αυτός που σημείωσε το γκολ που έδωσε στη Γιουβέντους τη νίκη επί της Τσέλσι στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο άσος της «Μεγάλη Κυρίας» μετά τη νίκη επί των Άγγλων δήλωσε γεμάτος χαρά:
«Ήταν μία τεράστια πρόκληση για εμάς, είναι πανέμορφα να παίζεις στο Champions League. Νομίζω πως νίκησε η ψυχή της Γιουβέντους, αυτό που ζητάει από εμάς ο προπονητής μας. Κάναμε ότι μας είπε και τιμωρήσαμε την Τσέλσι για τα λάθη της».
Ο Κιέζα ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πρόβλημα με τον Μαξ Αλέγκρι:
«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον κόουτς, αυτό είναι κάτι που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ. Πάντα κάνω ότι μου ζητήσει. Ξέρω πως πολλοί χάρηκαν που η Γιουβέντους δεν ξεκίνησε καλά και βρήκαν ορισμένα άχρηστα κουτσομπολιά για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα αλλά όλοι οι παίκτες στηρίζουν τον προπονητή».
- Κέρδη για το πετρέλαιο: Αντίκτυποι από τις αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν
- Θάνατοι στην Οκλαχόμα από την ιστορική κακοκαιρία
- Ζελένσκι: Πρόταση προς Πούτιν για 30ήμερη παύση επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
- Οι κροίσοι χάνουν περιουσίες εν μέσω έντασης για τους δασμούς
- Η Σεβίλλη δεν μπορεί να νικήσει: 1-1 με την Αλαβές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr