Γιοβάνοβιτς: «Έχει προοπτικές ο Ιωαννίδης»

Ευχαριστημένος απ’ την εικόνα και τη διάθεση των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το άνετο 2-0 του Παναθηναϊκού επί των «κυανόλευκων» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής

«Καταρχήν ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο εξαρχής γιατί προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ ενώ νομίζω ότι ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού στο 1ο μέρος, είχαμε και κάποιες προϋποθέσεις και για άλλο γκολ τέρμα αλλά δεν το κάναμε.

Όσο το σκορ ήταν στο 1-0 και με το διάστημα από το οποίο προερχόμαστε, ήταν λογικό να φέρει νεύρα και ανασφάλεια αλλά εν γένει η διαχείριση μας ήταν ορθή. Δεν παρασυρθήκαμε και στη διάρκεια του δευτέρου μέρους δεν κινδυνέψαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι, βρήκαμε το δεύτερο γκολ και το ζητούμενο που ήταν να γυρίσουμε στις νίκες» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε για την εμφάνιση των Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς:

«Δεν θέλω να σχολιάσω προσωπικά. Ο Φώτης είναι ένα παιδί που έχει προοπτικές. Πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος για να είναι αποδοτικός όσο και σήμερα. Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας παίκτης με εμπειρία σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά η έλλειψη παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα έχει κάποιο κόστος. Με την πάροδο του χρόνου θα μας βοηθήσει. Όπως θα μας βοηθήσει και ο Κουρμπέλης που γυρίζει ξανά στην ομάδα και μπορεί να μας δώσει λύσεις…» κατέληξε ο 59χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Δείτε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς προφύλαξε τον Αλεξανδρόπουλο