Την μάχη των δύο τελευταίων MVP απέναντι στον Αντετοκούνμπο κέρδισε ο Νίκολα Γιόκιτς ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα Super Star.
Ο 26χρονος Σέρβος έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά με απολογισμό 18 πόντους, εννέα ριμπάουντ και 15 ασίστ, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής, στα 31 λεπτά που αγωνίσθηκε, σημείωσε 29 πόντους και μάζεψε εννέα ριμπάουντ.
«Νομίζω ότι όλοι οι ξένοι παίκτες έχουν κάποιου είδους σύνδεση. Ήρθαμε από άλλες χώρες, αυτή είναι η σύνδεση. Ο Αντετοκούνμπο είναι υπέροχος τύπος. Έχει κάνει πολλά καλά πράγματα εδώ στο Μιλγουόκι» είπε ο MVP του NBA για τη σεζόν 2020-21, απαντώντας σχετικά με τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
«Τους δώσαμε κατά κάποιο τρόπο αυτό που ήθελαν, το οποίο ήταν να εμπλακούν όλοι» επεσήμανε ο Αντετοκούνμπο. «Νομίζω ότι έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να παίξουμε κατευθείαν, να τον αναγκάσουμε να πηγαίνει ένας εναντίον ενός όλη τη νύχτα. Δεν το κάναμε αυτό» πρόσθεσε.
«Του αρέσει να κερδίζει» ανέφερε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπάντενχόλζερ, για τον Σέρβο σούπερ σταρ και συμπλήρωσε: «Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει. Τα εύσημα σε αυτόν».
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Ανάμεσα στις 5 αήττητες ομάδες της Ευρώπης
- Γ. Βρούτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αύξησε κατά 360% τη χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών
- Σχέδιο Μητσοτάκη: Μέσος μισθός 1.500 ευρώ και κατώτατος 950 ευρώ έως το 2027
- Αταμάν: «Ο Σλούκας αποδεικνύει τον χαρακτήρα νικητή»
- Διεξαγωγή οικονομικής συνόδου Καναδά – ΗΠΑ στο Τορόντο την Παρασκευή
- Σαντορίνη: Οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζουν να ανησυχούν τους κατοίκους του νησιού