Ανακαλύψτε τη 111χρονη ιστορία του Άρη και την αφιέρωση του Νίκου Γκάλη για την εθνική μας εορτή. Ο Άρης γιορτάζει σήμερα (25/3) την 111η επέτειο της ίδρυσής του, με τους υποστηρικτές του να έχουν ήδη ξεκινήσει τις εκδηλώσεις για την τιμή των γενεθλίων της αγαπημένης τους ομάδας, οι οποίες πραγματοποιούνται στους γύρω χώρους του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα του μέσω των κοινωνικών δικτύων. Με αυτή την ευκαιρία, ανήρτησε ένα μήνυμα που γιορτάζει τα 111 χρόνια του συλλόγου, καθώς και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αναλυτικά, ο Γκάλης ανέφερε στο Facebook: 111 χρόνια ιστορίας & υπερηφάνειας για τα γενέθλια του Άρη μου, χρόνια πολλά Ελλάδα για τη μεγάλη εθνική μας εορτή, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.
Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε ανακοίνωση για την επετειακή αυτή ημέρα: Ο Άρης γιορτάζει 111 χρόνια από την ίδρυσή του. Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και ΚΑΕ συνδυάζουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή ανάρτηση, γιορτάζοντας αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 111 χρόνια, παιδιά ενός ανώτερου θεού. Και στα 1.000 εγώ, θα στο τραγουδώ, απ’ τον ουρανό. Χρόνια πολλά Άρη, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Α.Σ. και των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Μια ιδιαίτερη μέρα για τον Άρη, καθώς συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr