Γκαρσία: «Δουλεύουμε με όλους τους παίκτες»

Την άποψη ότι η ομάδα έχασε από το πρώτο μέρος του αγώνα τον χρόνο της προσαρμογής της στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ εξέφρασε ο προπονητής του «Δικέφαλου», Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη της ομάδας του.

Αρχικά, ο Πάμπλο Γκαρσία, ανέφερε: «Είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί στα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε καλά, κάνοντας ένα λάθος που πληρώσαμε. Είναι λίγο δύσκολο γιατί έχουμε παίκτες με τραυματισμούς και covid. Δεν έχουμε εύκολο παιχνίδι, είμαστε ΠΑΟΚ και κάθε παιχνίδι είναι τελικός».Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εχουμε παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια που έπαιξε το πρώτο παιχνίδι και ήταν καλός, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Νίλσεν Περέιρα που ήταν επίσης καλός. Με τις 5 αλλαγές που υπάρχουν πλέον αλλάζει και το ποδόσφαιρο. Ο Τζόλης πήγε καλά και κάποια άλλα παιδιά όχι τόσο, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα για τη συνέχεια».

Για την ειδική δουλειά που γίνεται με κάποιους παίκτες, ο Γκαρσία σχολίασε: «Δουλεύουμε με όλα τα παιδιά. Όπως με τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη και τον Περειρα, υπάρχει και ατομική δουλειά για να γίνονται καλύτεροι».

Στο τέλος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: Τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικά και με γεμάτη Τούμπα μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του αντιπάλου. Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά. Τα μικρά παιδιά πρέπει να τα ξέρουν αυτά». 

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

©Πηγή: amna.gr