Για την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο τονίζοντας ότι είναι για να φυτέψεις.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου που έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι πληρώσαμε πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. “Κοιμηθήκαμε” και γι’ αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, σε ένα γήπεδο που μόνο μπορείς να φυτέψεις καρότα και πατάτες.
Έχω πει για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, ότι θέλουν ένα καλό γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε με μακριές μπαλιές, ούτε τακτικά, το άθλημα μας είναι το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τα πόδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όταν παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο».
Δείτε επίσης: Η αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη
- ΒΤΑ: Σημαντική αύξηση προσφυγών πολιτών στον Συνήγορο του Πολίτη το 2024
- Ομαδική επίθεση σε τρεις 16χρονους μαθητές στην Κηφισιά
- Αναβάθμιση των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών από τον Fitch
- Συναγερμός στη Βοστώνη: Φορτηγό παρέσυρε πεζούς – Αναφορές για έξι τραυματίες
- Δασμοί Τραμπ: 1,4 τρισ. δολάρια το κόστος για την παγκόσμια οικονομία – Η μελέτη του Πανεπιστημίου Aston