Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του (μετά από αυτή στην Εμίλια Ρομάνια) και τρίτη εφετινή στη Φόρμουλα Ένα πανηγύρισε ο Μαξ Φερστάπεν στο «παρθενικό» γκραν πρι του Μαϊάμι.
Αν και εκκίνησε από την τρίτη θέση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull κατάφερε να προσπεράσει τις δύο Ferrari και να δει πρώτος την καρό σημαία στον 5ο αγώνα της χρονιάς, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την 23η νίκη της καριέρας του και να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.
Τη δεύτερη θέση στο γκραν πρι του Μαϊάμι πήρε ο -επικεφαλής της κατάταξης των οδηγών- Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, ο οποίος εκκίνησε από την “pole position”, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ με το δεύτερο μονοθέσιο της «σκουντερία».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χούθι: Πτώση F/A-18 από το αεροπλανοφόρο κατά την αποφυγή χτυπήματος
- Μπλακάουτ στην Ιβηρική Χερσόνησο: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία
- Τραμπ: Στρατηγική κατά των πόλεων-άσυλο που αγνοούν τους κανόνες της μετανάστευσης
- Στα νέα της Τρίτης: Στρατηγικές για την αποκατάσταση των οικοδομικών αδειών
- Συναγερμός στην Κερατέα: Φωτιά και προειδοποίηση εκκένωσης μέσω του 112