Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για ορισμένες αποφάσεις του υπεύθυνου του VAR, Στιούαρτ Ατγουελ και του διαιτητή της αναμέτρησης, Κρεγκ Πόουσον, στην χθεσινή εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Λίβερπουλ από την Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ο Γερμανός προπονητής, είπε αρχικά ότι ο Αντζελο Ογκμπόνα έκανε φάουλ στον Άλισον Μπέκερ στην εναέρια μονομαχία των δύο παικτών, που οδήγησε στο αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, από ένα κόρνερ στο τέταρτο λεπτό του αγώνα.
«Νομίζω ότι είναι ένα ξεκάθαρο φάουλ στον Αλισον, πώς μπορεί να μην είναι; Το χέρι από τον Ογκμπόνα είναι εκεί. Πραγματικά δεν ξέρω πού ήταν το VAR σήμερα», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Κλοπ και πρόσθεσε:
«Ο διαιτητής το έκανε εύκολο για τον εαυτό του και σκέφτηκε, έλα, ας δούμε τι λέει το VAR. Το VAR κοίταξε και είπε όχι ξεκάθαρο και προφανές, δεν ξέρω γιατί. Και προέκυψε το γκολ, το οποίο είναι πραγματικά περίεργο».
Ο Κλοπ ήταν εξοργισμένος και με την αντιαθλητική συμπεριφορά του αριστερού μπακ της Γουέστ Χαμ, Ααρον Κρέσγουελ, ο οποίος κτύπησε τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον στο γόνατο, λέγοντας ότι ήταν «καθαρή κόκκινη κάρτα».
«Ναι, αυτός (σ.σ. ο Κρέσγουελ) άγγιξε την μπάλα, αλλά εάν πρόκειται για μια απερίσκεπτη πρόκληση, δεν έχει σημασία εάν ακουμπήσεις την μπάλα. Δεν μπορείς να ανέβεις τόσο ψηλά» και συνέχισε: «Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις, που λέγεται «ας δούμε θα πει το VAR». Και έχουμε πρόβλημα με ξεκάθαρα και προφανή λάθη, γιατί όποιοι βρίσκονται στο VAR, κρύβονται πίσω από τους διαιτητές. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς σήμερα (σ.σ. εχθές 07/11)».
- Η τρυφερή αποκάλυψη της Άντι ΜακΝτάουελ για το χαϊδευτικό όνομα που της χάρισε η εγγονή της
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρωτομαγιά 2025 στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα
- Ο Αλεξάντερ Πέιν αναλαμβάνει την προεδρία της επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας 2025
- Αμαλιάδα: Βίαιη επίθεση σε 33χρονη από 48χρονο
- Διεκδικούμε υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr