Γουόλς: «Είναι μεγάλη η προσπάθεια και η δουλειά που έχουμε κάνει»

Συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα παραχώρησε ο πασαδόρος της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ στο Βόλλεϋ, Γουολς ο οποίος τόνισε ότι είναι μεγάλη η προσπάθεια και η δουλειά που έκαναν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

Η δεύτερη χρονιά σου στην Ελλάδα συνοδεύεται με το δεύτερο Final 4 και προφανώς θέλεις να έρθει και πάλι η κατάκτηση του τροπαίου;

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να βρίσκεσαι σε ένα Final 4. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός, τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει ήδη επτά φορές φέτος. Κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δυνατό και κρίνεται στις λεπτομέρειες και το ίδιο θα γίνει και σε αυτό τον ημιτελικό οπότε είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη.

Δεν υπάρχουν άλλα μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων πλέον. Θα έχουμε και πάλι ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό που ξεκινάει με ίδιες πιθανότητες για τις δύο ομάδες;

Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν έχουμε κάτι κρυφό στο παιχνίδι μας πλέον. Οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν και θα πρέπει να παλέψουν κάθε πόντο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Πλέον συνεργάζεσαι στο παιχνίδι με έναν νέο κεντρικό. Η προσθήκη του Σκρένταου είναι από τα στοιχεία που άλλαξαν κάτι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και που έπαιξαν το ρόλο τους για τη διαφορετική εικόνα σας στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό;

Κάθε καινούργιος παίκτες φέρνει κάτι διαφορετικό. Σίγουρα ο Μαξίμ μας βοήθησε αλλά η ομάδα γενικότερα βελτιώθηκε το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει να κάνει μόνο με έναν παίκτη αλλά είναι μεγάλη η προσπάθεια και η δουλειά που έχουμε κάνει αυτούς τους μήνες συνολικά και αυτό έχει αποτέλεσμα.

Στο Final 4 βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της φετινής χρονιάς και μάλιστα τρεις από αυτές είναι ίσως οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Είναι πολύ ωραίο να παίζουμε ένα τόσο δυνατό Final 4. Αυτό είναι που απολαμβάνουμε όλοι και αυτό που περιμένουμε. Θέλουμε να γίνουν ωραία παιχνίδια και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Πέρυσι έγινε ένα ωραίο Final 4 όπου είχατε και φίλους του ΠΑΟΚ δίπλα σας. Τι περιμένει ένας παίκτης σε μια τέτοια διοργάνωση που είναι παράλληλα και γιορτή;

Αυτά είναι τα παιχνίδια που χαιρόμαστε να παίζουμε. Από μικροί ονειρευόμαστε να παίζουμε σε Final 4 με πολύ κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα με ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ. Θέλουμε να γίνει μια γιορτή και να έρθει ο κόσμος της περιοχής στο γήπεδο και να το χαρεί.

Δείτε επίσης: Επίθεση Βόλου στην ΕΠΟ: «Συνεταιρισμός του κ@λ@υ»

Loading