ΓΣ Ηρακλής: Ανασυγκρότηση στο βόλεϊ με “σημαιοφόρο” τον Αντρέι Κράβαρικ

Σύνθημα “αναγέννησης” έδωσε ο ΓΣ Ηρακλής, ανακοινώνοντας την επανέναρξη λειτουργίας στο βόλεϊ, με επανεκκίνηση από την 4η κατηγορία, δηλαδή τη Β΄ Εθνική.

Ο Ημίθεος γνωστοποίησε οτι θα έχει ως “σημαιοφόρο” και πρωτεργάτη της νέας προσπάθειας τον Αντρέι Κράβαρικ (προπονητής το 2012-2013 και παίκτης για 14 χρόνια σε δυο θητείες), παλιά δόξα των “κυανόλευκων”, έναν εμβληματικό αρχηγό που άφησε το στίγμα του στην ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΓΣ Ηρακλή, που προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου σύντομα, για περισσότερες λεπτομέρειες:

“Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημέρων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή”.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Δείτε επίσης: Σιμεόνε: «Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι, εστιάζουμε αποκλειστικά στην ομάδα μας»

Loading