Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Μάνταλος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι ήδη τραυματίες Άμραμπατ, Γαλανόπουλος.
Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τη μεταγραφή του είναι ο Μοχαμαντί, όπως και ο Σιμόες για παρθενική φορά φέτος αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Πέτρος Μάνταλος, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».
Δείτε επίσης: Καθάρισε από ban η ΑΕΚ
- Ιράν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του αγιατολάχ Χαμενεΐ μετά την κατάπαυση του πυρός
- Αγρίνιο: Τραγικό δυστύχημα με νεαρό θύμα σε μετωπική σύγκρουση
- Σοβαρές πλημμύρες στο Τέξας: Αγωνία για 27 αγνοούμενα παιδιά
- Στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό ο Λορέντσο Σιπιόνι
- Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 3-2: Προκρίθηκε στα ημιτελικά και ετοιμάζεται για τη μάχη με την Παρί!
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr