«Σε αυτό το γήπεδο, σε αυτόν τον σύλλογο, έχεις πάντα την αίσθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν. Σήμερα, αυτό συνέβη ξανά», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρούμπεν Αμορίμ μετά την απίστευτη ανατροπή (5-4) εναντίον της Λιόν στο δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Europa League.
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», δέχθηκαν δύο γκολ στην παράταση πριν σημειώσουν τρία για να κερδίσουν με 5-4 στα τελευταία λεπτά και να φτάσουν στα ημιτελικά.
«Είναι δύσκολο να φανταστείς μια τέτοια ανατροπή στο ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι είναι δύο γκολ μπροστά, αλλά ακόμα κι αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο, προσπαθείς να αλλάξεις τα πράγματα, να πιέσεις τους παίκτες, να αναγκάσεις τον εαυτό σου να τους δώσει ενέργεια», πρόσθεσε ο Αμορίμ.
Η πρόκριση στα ημιτελικά φέρνει μια ευπρόσδεκτη λάμψη ελπίδας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της Premier League και έχει μόνο το Europa League ως τελικό στόχο στο τέλος της σεζόν. Όταν έχεις τέτοιες στιγμές, αξίζει τον κόπο», είπε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Αλλά και πάλι, σήμερα είναι ένα καλό συναίσθημα, αλλά αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή», κατέληξε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ