Aναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ για τα Ιωάννινα, όπου αύριο (19:30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Με τις γνωστές απουσίες του Γιώργου Τζαβέλλα και του Μουαμέρ Τάνκοβιτς αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ για τα Ιωάννινα, όπου αύριο (19:30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο παίκτες συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη, όπως και ο τιμωρημένος Νταμιάν Λε Ταλέκ.
Παράλληλα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά εφέτος ο Μιχάλης Κοσίδης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα Β΄ του συλλόγου.
Έτσι, οι 21 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν στις 17:00 με προορισμό την πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.
Δείτε επίσης: Μαρινάκης: «Υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας μας»
- Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις από τον φίλο της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη
- Κοντά σε συμφωνία Ουκρανία και Ρωσία, δηλώνει ο Τραμπ
- Αποκαλύψεις φίλου της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη για τα περιστατικά που προηγήθηκαν της εξαφάνισης
- Τουρκικό λιμάνι για κυπριακά πλοία: Ανοίγει 38 χρόνια μετά
- Θεσσαλονίκη: Δεν την πίεσα ποτέ ερωτικά – Μαρτυρία φίλου της αγνοούμενης Μαρίας Αγγελακούδη
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ