Η Μπαρτσελόνα θέλει 25 εκ. ευρώ για τον Ομπαμεγιάνγκ

Μία ενδεχόμενη παραχώρηση του 33χρονου στράϊκερ, οι οποίος πέτυχε 30 γκολ σε 73 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, θα «ελάφρυνε» σημαντικά το μισθολογικό κόστος των «μπλαουγκράνα»

Η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπαρτσελόνα, συνεπάγεται λογικά, ότι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, περνά σε «δεύτερη μοίρα», σχετικά με την επιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου άσου από την Γκαμπόν, έχει δείξει η Τσέλσι, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής, να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

propoli

Όπως πάντως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Relevo», οι Λονδρέζοι θα πρέπει να καταβάλουν στους Καταλανούς, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ, αφού αυτό είναι το ποσό που απαιτεί για την παραχώρηση του, ο ισπανικός σύλλογος.

Μία ενδεχόμενη παραχώρηση του 33χρονου στράϊκερ, οι οποίος πέτυχε 30 γκολ σε 73 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, θα «ελάφρυνε» σημαντικά το μισθολογικό κόστος των «μπλαουγκράνα» και θα μείωνε τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου σε ικανοποιητικό βαθμό.

Δείτε επίσης: Γέμισε με νεκρά ψάρια ποταμός που διαρρέει Πολωνία και Γερμανία – Φόβοι για περιβαλλοντική καταστροφή

Loading