Η Μπριζ απάντησε αρνητικά στον ΠΑΟΚ για να διαθέσει τα απούλητα εισιτήρια

Και ενώ το Βέλγιο έχει μετατραπεί σε μια μικρή Τούμπα με πάνω από 3.000 οπαδούς του Δικεφάλου, η Μπριζ τον… χαβά της.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφουγκραζόμενη τους οπαδούς του Δικεφάλου, ζήτησε από την διοίκηση της Μπριζ να προχωρήσει στην διάθεση των απούλητων εισιτηρίων, στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

propoli

Η Βελγική ομάδα ωστόσο απάντησε… αρνητικά, με τους ανθρώπους της να επιμένουν να μην βγάζουν προς κυκλοφορία τα 7-8.000 εισιτήρια που τους έχουν μείνει και δεν έχουν πουληθεί.

Αυτό γίνεται καθώς δεν θέλουν να γεμίσει το γήπεδο με οπαδούς του «δικεφάλου» και να χάσει η ομάδα τους την υποστήριξη των οπαδών της.

Μάλιστα, αυτή η στάση του υπεύθυνου ασφαλείας της Μπριζ, ερχόταν σε αντίθεση με την αστυνομία που σίγουρα προτιμά να έχει όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.

Βλέπετε, δεν μιλάμε για μικρό αριθμό, καθώς οι εκτιμήσεις μιλούν για περίπου 2.000 Έλληνες που δεν έχουν εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα, αλλά βρίσκονται ήδη στο Μπριζ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι φίλοι του Δικεφάλου πρέπει να ακολουθήσουν και να σεβαστούν όλους τους κανόνες που έχει θέσει η γηπεδούχος ομάδα, ο Δήμαρχος του Μπριζ και η βελγική αστυνομία, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας σε ενδεχόμενη πρόκριση.

Οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην πλησιάσουν την περιοχή του γηπέδου, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες της δημοτικής αρχής της Μπριζ θα συλλαμβάνονται, ενώ κινδυνεύει κι η ομάδα μας με τιμωρία.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της ΠΑΕ για να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια, αυτό κατέστη αδύνατο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα ήταν αρνητική.

Όσοι βρίσκονται στο Μπριζ χωρίς εισιτήριο μπορούν να παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση στην Irish Pub στην Market Square, μετά από υπόδειξη της βελγικής αστυνομίας.

Loading