Η EJU ανέθεσε -εκ νέου- το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων στην Ελλάδα

Από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο (EJU) ήρθαν λίαν προσφάτως, τα ευχάριστα νέα για το ελληνικό τζούντο.

Η EJU αποφάσισε να μην αφαιρέσει από τη χώρα μας, το δικαίωμα φιλοξενίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βετεράνων που ως γνωστόν είχε αναβληθεί πριν από λίγους μήνες, ελέω της πανδημίας του κορονοιού.

propoli

Έτσι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της EJU, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ανέλαβε να διοργανώσει την ευρωπαϊκή εκδοχή του πρωταθλήματος των βετεράνων, το διάστημα 2-5 Απριλίου 2021.

«Τα νέα που λάβαμε ήταν εξαιρετικά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η διοίκηση της EJU. Θα έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε ένα τεράστιο αθλητικό event, παρουσία των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του κοντινού αλλά και μακρινού παρελθόντος, απ` όλη την Ευρώπη. Τέτοιες διοργανώσεις, συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας αλλά και στην περαιτέρω τουριστική προβολή της. Η Ελλάδα αποτελεί τουριστικό μαγνήτη για όλους τους ξένους και χαιρόμαστε που ως Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, θα συμβάλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ανυπομονούμε να έρθει το 2021», είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης, διευκρινίζοντας ότι η διοργάνωση θα γίνει στο ΣΕΦ, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

«Τέτοιες διοργανώσεις, τόσο υψηλού επιπέδου και μεγάλης συμμετοχής, μόνο το ΣΕΦ μπορεί να φιλοξενήσει. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ξεπεράσει το θέμα με τον κορονοιό και ότι το Στάδιο θα γεμίσει από κόσμο», κατέληξε.

©Πηγή: amna.gr

Loading