Στη φάση νοκ άουτ του Champions League, είκοσι εννέα (29) γκολ σημειώθηκαν στα επαναληπτικά playoffs παιχνίδια, φτάνοντας συνολικά τα 521, με τα περισσότερα (97) να καταγράφονται στο χρονικό διάστημα 76-90, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA. Έχουν σημειωθεί 3,26 γκολ ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα γκολ κάθε 28 λεπτά.
Στην 8η αγωνιστική της league Phase έχουν μπει 64 γκολ, 59 στην 7η και 6η αγωνιστική, 67 στην 5η, 55 στην 4η, 51 στην 3η, 58 στη 2η και 57 στην πρεμιέρα.
Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη επίθεση (28), η Μάντσεστερ Σίτι το μεγαλύτερο ποσοστό (92,2%) σε σωστές μεταβιβάσεις, ενώ η Ίντερ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε επτά από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε. Ο Γκιρασί (Ντόρτμουντ) είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με 10 γκολ, ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται 5ος με 7 γκολ.
Ο Κιλιάν Μπαπέ (Ρεάλ Μαδρίτης) έχει τις περισσότερες (24) προσπάθειες στην εστία, ενώ τις περισσότερες ασίστ (5) καταγράφουν οι Ντε Κετελάερε (Αταλάντα), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Κίμιχ (Μπάγερν), Φρίμπονγκ (Λεβερκούζεν) και Χακίμι (Παρί Σεν Ζερμέν). Ο Λοκατέλι (Γιουβέντους) έχει τα περισσότερα (36) τάκλιν, ενώ Πάτσο και Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν) καταγράφουν τις περισσότερες (76) ανακτήσεις μπάλας.
Είκοσι εννέα (29) γκολ σημειώθηκαν στα επαναληπτικά playoffs παιχνίδια.
Ο Γκιρασί (Ντόρτμουντ) είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με 10 γκολ, ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται 5ος με 7 γκολ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ