Η Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε την οψιόν για τον Πoγκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε την οψιόν ενός έτους στο συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά, παρατείνοντας τη συμφωνία του γαλλικού μέσου μέχρι τον Ιούνιο του 2022,  όπως ανέφεραν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
 Ο 27χρονος πήγε στην Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους, με το παγκόσμια ρεκόρ μεταγραφή-τότε-των 89 εκατομμυρίων λιρών το 2016.
 «Ο Πολ είναι παίκτης μας, θα είναι εδώ για άλλα δύο χρόνια και σίγουρα έχει επικεντρωθεί στο να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για εμάς και θέλουμε να δούμε το καλύτερο για τον Πολ», δήλωσε ο Σόλσκιερ. 
 «Τα επόμενα δύο χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα δούμε το καλύτερο από αυτόν», συνέχισε ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ, ενώ μιλώντας για τον Μαγκουάιρ είπε:
 «Ο Χάρι έχει μεγάλη ανθεκτικότητα. Ξέρει ότι θα επιστρέψει. Θέλει να παίξει και να δουλέψει προκειμένου να ξεπεράσει τα τελευταία δύο παιχνίδια για τα οποία έχει επικριθεί. Γνωρίζουμε ότι ξεκινήσαμε άσχημα τη σεζόν, ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση, αλλά τώρα είχαμε δύο εβδομάδες για να το σκεφτούμε, να δουλέψουμε.»
Α. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr