Η Ίντερ και η Φιορεντίνα συναντήθηκαν ξανά σε διάστημα λιγότερο από μία εβδομάδα, με τους «νερατζούρι» αυτή τη φορά να φεύγουν με χαμόγελα από το γήπεδο.
Την περασμένη Πέμπτη (6/2), οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής, όπου οι «βιόλα» είχαν θριαμβεύσει με σκορ 3-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι». Ωστόσο, απόψε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου, οι πρωταθλητές πήραν «εκδίκηση» για την ήττα τους, επικρατώντας με 2-1 στο ματς που έκλεισε την 24η αγωνιστική της Serie A. Η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή γκέλα της Νάπολι με την Ουντινέζε, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής από τους παρτενοπέι.
Η Ίντερ είχε και τύχη με το μέρος της στο σημερινό παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με αυτογκόλ του Πόνγκρατσιτς και στο δεύτερο μέρος, με το γκολ του Αρναούτοβιτς, πήρε το πολύτιμο «τρίποντο». Η Φιορεντίνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Μαντράγκορα στο 44′. Με τη νίκη αυτή, η Ίντερ ανέβηκε στους 54 βαθμούς, μόλις ένα πόντο πίσω από τη Νάπολι.
Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της 24ης αγωνιστικής της Serie A είναι τα εξής:
Κόμο-Γιουβέντους 1-2
(45΄+1΄ Ντιαό – 34΄, 89΄ πεν. Κολό Μουανί)
Βερόνα-Αταλάντα 0-5
(21΄, 25΄, 44΄, 56΄ Ρετέγκι, 37΄ Έντερσον)
Έμπολι-Μίλαν 0-2
Τορίνο-Τζένοα 1-1
(45+2΄ αυτ. Τόρσμπι – 68΄ Πιναμόντι)
Βενέτσια-Ρόμα 0-1
Κάλιαρι-Πάρμα 2-1
(57΄ αυτ. Βολιάκο, 70΄ Κόμαν – 78΄ Λεόνι)
Λάτσιο-Μόντσα 5-1
(31΄ Μάρουσιτς, 57΄, 77΄ Πέδρο, 63΄ Καστεγιάνος, 88΄ Ντέλε-Μπασίρου – 86΄ πεν. Σένσι)
Λέτσε-Μπολόνια 0-0
Νάπολι-Ουντινέζε 1-1
(37΄ ΜακΤόμινεϊ – 40΄ Έκελενκαμπ)
Ίντερ–Φιορεντίνα 2-1
(28′ αυτ. Πόνγκρατσιτς, 52′ Αρναούτοβιτς – 44′ πέν. Μαντράγκορα)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ