Η Λιόν ανακοίνωσε τον Πακετά

Η Λιόν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λούκας Πακετά από τη Μίλαν έναντι 21 εκ. ευρώ, συν ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία είχε κλείσει από χθες αλλά επικυρώθηκε σήμερα (30/9), αφότου ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος ξεπέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπογράφοντας το συμβόλαιό του το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε μια σημαντική υπογραφή και ο Λούκας είναι αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος των «Λιονέ» Ζαν-Μισέλ Ολάς στη συνέντευξη Τύπου.

«Θέλουμε να χτίσουμε μια ισχυρή ομάδα κι αυτή η κίνηση είναι ένα πολύ σημαντικό σήμα για τον σύλλογο. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Πακετά μαζί μας. Ο Λούκας γνωρίζει ήδη μερικούς από τους νέους συμπαίκτες του και είμαστε σίγουροι ότι θα τακτοποιηθεί καλά. Είναι μια υπέροχη μεταγραφή», πρόσθεσε.

Ο παίκτης μετακινήθηκε από τη Φλαμένγκο στη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2019 έναντι 38 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, αλλά στο διάστημα που παρέμεινε στους Λομβαρδούς δεν δικαιολόγησε ποτέ αυτό το ποσό.

Ο Πακετά προσπάθησε να βρει έναν ρόλο στην ομάδα αλλά δεν το κατόρθωσε, σημειώνοντας μόνο ένα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ στους 44 αγώνες που φόρεσε τη φανέλα των «ροσονέρι».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ