Η Major Soccer League περιορίζει τον σωματοφύλακα του Μέσι στις αποδυτήρια και τις μικτές ζώνες

Η Major Soccer League περιορίζει τον σωματοφύλακα του Μέσι στις αποδυτήρια και τις μικτές ζώνες

Η Major Soccer League απαγόρευσε στον σωματοφύλακα του Λιονέλ Μέσι, Γιασίν Τσέουκο, να τον προστατεύει πέρα από τη γραμμή του γηπέδου κατά τη διάρκεια των αγώνων της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Τσέουκο κέρδισε ευρεία αναγνώριση τους τελευταίους μήνες, καθώς τα βίντεο από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τον δείχνουν να παρακολουθεί στενά το πλήθος για να εμποδίσει πιθανούς εισβολείς που θα μπορούσαν να πλησιάσουν τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας. Η Major League Soccer αποφάσισε τώρα να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας των αγώνων και ο Τσέουκο θα επιτρέπεται να έχει παρουσία μόνο στα αποδυτήρια και στις μικτές ζώνες.

«Δεν μου επιτρέπουν να είμαι πια στο γήπεδο», είπε ο σωματοφύλακας στα ισπανικά ΜΜΕ. «Υπήρξα στην Ευρώπη για επτά χρόνια, δούλευα για τη Ligue 1 και το Champions League, και μόνο έξι άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθα στις ΗΠΑ και σε μόλις 20 μήνες, 16 άτομα το έχουν ήδη κάνει. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα εδώ, επιτρέψτε μου να βοηθήσω τον Μέσι…»

Loading

Play