Τον Αργεντινό διεθνή Χουλιάν Αλβάρες από τη Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 22χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες ως δανεικός μέχρι τον Ιούλιο του 2022.
Η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» ανέφερε ότι η Σίτι θα πληρώσει στη Ρίβερ 26 εκατομμύρια δολάρια (19 εκατομμύρια λίρες) για τον Αλβάρες, καθιστώντας τον, την πιο ακριβή πώληση του συλλόγου, από τότε που ο Χαβιέ Σαβιόλα μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα το 2001.
«Ο Χούλιαν είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
«Είναι ικανός να παίξει σε πολλούς επιθετικούς ρόλους και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ένας από τους καλύτερους νέους επιθετικούς παίκτες στη Νότια Αμερική».
Ο Άλβαρες σκόραρε 18 γκολ, για να βοηθήσει τη Ρίβερ Πλέιτ να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος Αργεντινής τον Νοέμβριο. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του πέρυσι και ήταν μέλος της ομάδας της Αργεντινής που κέρδισε το Copa America.
Δείτε επίσης: Άκαρπες οι συζητήσεις της Ζούλτε Βάρεγκεμ με τον Μπουζούκη – Επιστρέφει στην Αθήνα
- Αποκαλύφθηκε η φιλική κουβέντα Τραμπ – Ομπάμα στην κηδεία του Κάρτερ: Μιλούσαν για γκολφ δίπλα στο φέρετρο του πρώην προέδρου
- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ
- Κύπρος: 48χρονος σκότωσε τον πατέρα του με κουζινομάχαιρο και ειδοποίησε την Αστυνομία
- Αναβάθμιση τιμών στόχων για τις ελληνικές τράπεζες από τη Goldman Sachs: Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην άνοδο
- Υποχρεωτική παύση εργασιών σε υπαίθριες δραστηριότητες λόγω υψηλών θερμοκρασιών