Η Ρεάλ παρουσίασε τον Αλάμπα

Την ιστορική φανέλα με το νούμερο τέσσερα θα φοράει ο Αλάμπα ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα, είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω» ανέφερε ο Αλάμπα σε δηλώσεις του.

«Καλωσορίζουμε έναν απ΄ αυτούς τους υπέροχους παίκτες που πάντα ονειρευόταν να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ», είπε ο πρόεδρος των «μπλάνκος», Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Κάθε φορά που ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής έρχεται στο σύλλογό μας νιώθουμε συναισθήματα κι ελπίδες. Υπέροχη στιγμή. Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό κι εφευρετικότητα», συνέχισε ο Πέρεθ

«Θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον με περισσότερη δύναμη κι αφοσίωση από ποτέ, έτσι ώστε τα όνειρα των εκατομμυρίων οπαδών μας να γίνουν πραγματικότητα. Εδώ δεν τα παρατάμε ποτέ, είμαστε ο σύλλογος με τα 13 Κύπελλα πρωταθλητών».

Για το νούμερο τέσσερα που θα φοράει ο Αλάμπα ανέφερε: «Είναι ένας αριθμός που είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα και θέλω να τιμήσω».

«Ο Ράμος με αυτόν τον αριθμό έγινε ηγέτης, αλλά εγώ θέλω να είμαι ο Νταβίντ Αλάμπα. Το να είσαι στη Ρεάλ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αυτός είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο», είπε ξανά ο Αυστριακός.

Δείτε επίσης: Ίντερ: Ακυρώθηκε το ταξίδι της στις ΗΠΑ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ