Ο Χουλιάν Άλβαρες είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.
Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος ήταν μέλος της «αλμπισελέστε» που θριάμβευσε στο Copa America, οδήγησε την Ρίβερ Πλέϊτ σε μία σπουδαία νίκη στο Superclasico επί της Μπόκα Τζούνιορς.
Ο Αλβαρες σκόραρε δις (25`, 43`) και ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν με δέκα παίκτες από το 16ο λεπτό μετά την αποβολή του Μάρκος Ρόχο, μείωσε ο Κάρλος Ζαμπράνο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με αυτήν την νίκη, οι «Millonarios» παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης με 30 βαθμούς σε 14 αγώνες, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς.
- Δυτική Όχθη: Επέκταση της ισραηλινής επίθεσης στην Τζενίν
- Γάζα: Η Ιορδανία υποδέχεται παιδιά για ιατρική θεραπεία
- Απίστευτη καταδίωξη στο Λος Άντζελες με αναπάντεχη κατάληξη [βίντεο]
- Συνάντηση Σίσι και αλ Σάρα στο Κάιρο: Ένας νέος δρόμος για τη Συρία
- ΗΠΑ: Σχέδιο πώλησης εμβληματικών κτιρίων, περιλαμβανομένων του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr