(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / eurokinissi

Ιωαννίδης: «Να δυσκολέψουμε τη Γαλλία – Διαφορετικά τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης επισημαίνει ότι η εθνική ομάδα της Ελλάδας έχει ως στόχο να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα απέναντι στην Γαλλία στο επερχόμενο παιχνίδι.

Εκφράζει την προσπάθειά τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Ταυτόχρονα, τονίζει ότι είναι αφοσιωμένος μόνο στον Παναθηναϊκό και στην εθνική ομάδα, χωρίς να ασχολείται με πιθανά ενδιαφέροντα από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

propoli

Αυτό υποδηλώνει ότι δεν αφήνει περιθώρια για απρόσεκτη συζήτηση σχετικά με μετακινήσεις ή μεταγραφές, επικεντρώνοντας την προσοχή του στις τρέχουσες του υποχρεώσεις.

Επιπλέον, σχολιάζει το εντυπωσιακό 14-0 της Γαλλίας επί του Γιβραλταρ, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και απόδοση της γαλλικής ομάδας σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες αθλητές κι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Γαλλία. Έχουμε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας. Το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσουμε πράγματα, αλλά τώρα πλέον έχουμε γυρίσει τον διακόπτη από τη στιγμή που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι και σκεφτόμαστε το ματς με τη Γαλλία».

Για το 14-0 της Γαλλίας και τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά του: «Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της Γαλλίας, όπως και του Γιβραλτάρ. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το σκορ. Όσον αφορά τη δυναμικότητα των παικτών της Γαλλίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε στιγμή στο γήπεδο. Κι αυτό το έκαναν και τα 90 λεπτά, δεν σταμάτησαν καθόλου.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ανταπόκριση σε αυτό που κάνω. Εμένα αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να αντιμετωπίσω και αύριο τους παίκτες αυτού του υψηλού επιπέδου και να δω πού μπορώ να βρίσκομαι απέναντί τους».

Για το αν ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τη Γαλλία επηρεάσει την ομάδα: «Προσωπικά δεν σκέφτομαι ποτέ αρνητικά. Θα μπούμε στο γήπεδο μόνο με θετικές σκέψεις, γιατί εμείς έχουμε έναν στόχο. Δεν παίζουμε απλά για να αγωνιστούμε στο παιχνίδι κι ό,τι κι αν γίνει δεν θα επηρεάσει σίγουρα τι θα κάνουμε τον Μάρτιο. Ο Μάρτιος είναι κάτι τελείως διαφορετικό, έχουμε δύο παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να πάμε στη Γερμανία».

Για το πρώτο ματς με τη Γαλλία: «Στηθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι στη Γαλλία, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο και να τους δυσκολέψουμε αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ένα δυναμικό πρόσωπο, να καταφέρουμε να σταθούμε απέναντί τους επάξια».

Για το πώς είναι να παίζει απέναντι σε ονόματα όπως ο Εμπαπέ. ο Ζιρού, ο Γκριεζμάν: «Αυτός είναι ο στόχος μου, να βρίσκομαι απέναντι σε τέτοιους παίκτες και να καταφέρω να κάνω αισθητή την παρουσία μου και να δείξω ότι είμαι ικανός να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο».

Δείτε επίσης: Πανσερραϊκός: «Δώδεκα μποφόρ και το στέγαστρο είναι ακόμα εδώ παρά τις εκτιμήσεις»

Loading