Ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενέκρινε την επιστροφλη του στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου
Η Επιτροπή εξέτασε το φάκελο που υπέβαλε η ομάδα και προχώρησε στην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ΠΑΕ Τρίγλια, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή, για να πάρει την θέση της στην Super League 2 της νέας περιόδου.
Πιστοποιητικό χορηγήθηκε επ;iσης στις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακός Βόλου, ενώ δεν τα κατάφεραν η Ζάκυνθος και τη Δόξα Δράμας. Όσον αφορά την ομάδα της Δράμας η ΕΕΑ τονίζει ότι «η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών».
Το αίτημα του Πανιωνίου απορρίφθηκε και τυπικά, καθώς είχε ήδη γνωστοποιηθεί πως θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ΄ εθνική κατηγορία.
Δείτε επίσης: Ο Σάουθγκεϊτ θέλει περισσότερες γυναίκες στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών – Τι του είπε η κόρη του
- Η μόνιμη έλξη του Τραμπ προς τη βρετανική μοναρχία: Από τη στέψη της Ελισάβετ στο Ουίνδσορ του Καρόλου
- Τεντόγλου: «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία στον αγωνιστικό μου βίο»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συμβουλές για τους νεαρούς αθλητές του Παναθηναϊκού
- Βραδιά ερευνητή στην Ελληνογερμανική Αγωγή: Ένα μοναδικό ταξίδι στο σύμπαν
- Εντυπωσιακή αρχή για τον Ατρόμητο στο Κύπελλο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ