Ανοργάνωτος, χωρίς συνοχή με ξεκάθαρη πρόθεση να απομονώσει τους Τέιλορ και Γούλριτζ, ο Ηρακλής ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια από την Μόρναρ Μπαρ.
Ο Ηρακλής έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει βρει την χημεία του κάνοντας εύκολα λάθη, ενώ ανησυχητικό είναι ότι παρατούν κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης.
Ο Κουφός δεν εμπιστεύτηκε τον καλύτερο του παίκτη κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Γούλριτζ και είχε στην άκρη του πάγκου τον Τέιλορ, στέλνοντας μήνυμα απομάκρυνσης των δύο από την ομάδα.
Η ομάδα του «Γηραιού» βρέθηκε στο -16 στα 27 λεπτά, και έδειξε ότι δεν έχει πολλές δυνάμεις για να είναι ανταγωνιστικός, και πάλεψε να χάσει αξιοπρεπώς.
Τα δεκάλεπτα: 25-24, 47-37, 69-52, 88-63
ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ: Ντέιβις 15(1), Γκόρντιτς 16(2), Σ. Μίκοβιτς 2, Μόσλεϊ 9, Σέχοβιτς, Γέρεμιτς 9(3), Λάζιτς 8(1), Λιούις 10(1), Μάρλιουκιτς, Ρακόσεβιτς 6, Ζιβάνοβιτς, Μ. Μίκοβιτς 13(1).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αγραβάνης 9(1), Χαριτόπουλος 2, Κουζέλογλου 11(2), Παπαδάκης 2, Πετανίδης, Τέιλορ 2, Ντάνιελς 5, Ντάγκλας 16 (4), Λιντς 6, Γούλριτζ 6, Φίλιος 6(1).
Δείτε επίσης: Γιουβέντους: Έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου
- Η Βουλγαρία πρωτοστατεί στην Ευρώπη με την ενεργοποίηση πυρηνικού αντιδραστήρα AP1000
- Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στις Βούτες για τις ρηγματώσεις
- Ολυμπιακός: Θριαμβεύει ξανά στο πρωτάθλημα γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης
- Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Προσευχόμαστε για την εκλογή άξιου διαδόχου του Πάπα Φραγκίσκου
- Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Η ευχή για έναν άξιο διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου και η συνέχεια του οικουμενικού διαλόγου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr