Ιράν: Χαμός στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης – Άνθρωποι ρίσκαραν τη ζωή τους για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης για την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον κόσμο να συνωστίζεται για να δει από κοντά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η Αλ Νασρ ταξίδεψε στην Τεχεράνη το πρωί της Δευτέρας (18/9), καθώς θα αντιμετωπίσει την Περσέπολις, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League της Ασίας.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρωτεύουσα του Ιράν προκάλεσε παροξυσμό σε χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να έχουν μια ευκαιρία να δουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Άλλοι περίμεναν στο αεροδρόμιο και άλλοι στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Αλ Νασρ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βλέπει κανείς εικόνες απόλυτης τρέλας και παράνοιας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, ενώ μόλις αντικρύζουν το πούλμαν της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία επικρατεί υστερία.

Ειδικά τη στιγμή που κάποιοι διακρίνουν τον CR7 να σηκώνει το χέρι του και να χαιρετάει.

Ένα μικρό παιδί, ωστόσο, έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες, επειδή δεν του επετράπη να μπει στο ξενοδοχείο και να δει από κοντά τον Κριστάνο Ρονάλντο.

Κάποιοι άλλοι έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους σκαρφαλώνοντας σε βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, μήπως και δουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Δείτε επίσης: Ειρ. Αγαπηδάκη: Προστασία της δημόσιας υγείας με επιστημονική τεκμηρίωση και κανόνες

Loading