Τον αμυντικό της Τότεναμ, Σέρχιο Ρεγκιλόν κάλεσε στην αποστολή για τον αγώνα με το Κόσοβο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.
Ο 24χρονος αντικατέστησε τον Γκάγια της Βαλένθια ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στο παιχνίδι με την Γεωργία και την νίκη με 4-0.
Οι Ισπανοί είναι πρώτοι στον όμιλό της Εθνικής μας ομάδας, καθώς σε πέντε παιχνίδια μετράει 10 βαθμούς με την Σουηδία που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα να μετράει εννιά.
Οι Σουηδοί ανάγκασαν την Ισπανία στην πρώτη της ήττα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια, αφού με ανατροπή επικράτησαν με 2-1.
Δείτε επίσης: Α1 ανδρών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2021-22
- Ευθραυστότητα της εκεχειρίας: Ινδία και Πακιστάν διαμαρτύρονται για παραβιάσεις
- Γερμανία: Η κυβέρνηση περιορίζει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών για τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
- Ελ Σαλβαδόρ: Ο Μπουκέλε αντεπιτίθεται στις κατηγορίες για συνεργασία με συμμορίες [βίντεο]
- Ο Ηρακλής εξασφάλισε τη δεύτερη άνοδο στη GBL
- Πρόταση Πούτιν για απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη την 15η Μαΐου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr