O Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά νέο αριστερό μπακ για να ενισχύσει τις επιλογές του και έχει στο στόχαστρο του τον Έλληνα διεθνή
Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική-μεταγγραφική-ιστοσελίδα Calciomercato-και αναπαράγουν ΜΜΕ στην Αγγλία-, έχοντας τίτλο «ο Μουρίνιο κοιτάζει στο σπίτι της Λίβερπουλ».
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει κάνει 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, έχοντας καταγράψει έξι ασίστ.
Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, «η Λίβερπουλ θα μπορούσε να δεχτεί μια λογική πρόταση και να κοιτάξει να επενδύσει τα χρήματα σε έναν νεότερο αντικαταστάτη, όπως ο νεαρός Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νταβίντ Ραόυμ της Χοφενχάιμ, αν και μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι δυνατή μόνο εάν φύγει ο Τσιμίκας. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.»
Δείτε επίσης: Παγέ: «Δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά αυτή τη σεζόν»
- Νέα διάρρηξη στην αποθήκη του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη
- Η BOX NOW επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε τέσσερα νέα ελληνικά νησιά
- Στο επίκεντρο του Υπουργικού Συμβουλίου το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ: Ζωντανή μετάδοση της εισήγησης του Πρωθυπουργού
- Κρήτη: Συστάσεις εκκένωσης κατοικιών στις Βούτες – Αξιολόγηση της κατάστασης σήμερα το μεσημέρι
- Θεσσαλονίκη: Παραδίδεται προς χρήση το πάρκινγκ στον τερματικό σταθμό Μετρό της Ν. Ελβετίας