Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει κρίση στη Euroleague, με τον Καμπάτσο να αναγνωρίζει την υπερβολική του αντίδραση στους διαιτητές. Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μια περίοδο σοβαρής κρίσης, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στη Euroleague και μένοντας εκτός από τις θέσεις που οδηγούν όχι μόνο στα playoffs αλλά και στο play-in tournament. Αυτό έχει προκαλέσει έναν γενικό εκνευρισμό γύρω από τον σύλλογο, με αποκορύφωμα την απώλεια του Κυπέλλου από τη Μάλαγα.
Ο Φακούντο Καμπάτσο, σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, παραδέχθηκε ότι διαμαρτύρεται αρκετά στους διαιτητές, αναγνωρίζοντας ότι αυτό του αφαιρεί σημαντική ενέργεια. «Έχω βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι ξοδεύω πολλή ενέργεια εκεί. Πολλές φορές είναι κάτι που με εμποδίζει να σκεφτώ τι είναι το παιχνίδι και φεύγω», σημείωσε.
«Προσπαθώ να το βελτιώσω γιατί βοηθάει και την ομάδα. Βάζω και τον εαυτό μου στη θέση των διαιτητών γιατί είναι και εκείνοι άνθρωποι», πρόσθεσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις του, οι οποίες δεν ωφελούν ούτε τον ίδιο ούτε τους συμπαίκτες του. «Το τελευταίο διάστημα έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά τα στοιχεία, γιατί ήταν άδικο για τους συμπαίκτες μου», κατέληξε ο Καμπάτσο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr