ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ημέρα μνήμης για τα αδικοχαμένα αετόπουλα»

Το σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη πριν από 23 χρόνια

«Μαύρη» επέτειος είναι η σημερινή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, αφού συμπληρώνονται 23 χρόνια από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έξι οπαδούς των «ασπρόμαυρων» στα Τέμπη από τον Σύνδεσμο του Κορδελιού, την ώρα που επέστρεφαν από την Αθήνα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε κι αυτή το δικό της μήνυμα, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τους έξι οπαδούς που «έφυγαν» από τη ζωή…

Αναλυτικά:

«Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ…

Είναι μία ημέρα δύσκολη για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και πρωτίστως για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Είναι και μία ημέρα μνήμης για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα κι ας έχουν περάσει 23 χρόνια από εκείνο το τραγικό βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999.

Κανείς δεν ξεχνά και δεν θα ξεχάσει ποτέ το Δημήτρη, το Χαράλαμπο, τη Χριστίνα, τον Αναστάσιο, το Γιώργο και τον Κυριάκο, τα έξι νέα παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς, σε ένα ακόμη ταξίδι για τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ.

Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα από τότε και για εκείνο το τραγικό περιστατικό που βύθισε σε πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ!

Ένα είναι σίγουρο. Ο χρόνος δεν προσπερνά. Σταμάτησε στις 4.10.1999

Και η αγάπη αυτών των παιδιών για τον ΠΑΟΚ, τους έκανε αθάνατους.

Αδέρφια ζείτε…».

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Η ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 23 ετών από το θανατηφόρο ατύχημα στα Τέμπη