Φωτογραφία από SDNA

Καγκάβα: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε ότι με θέλει πολύ – Ο Λουτσέσκου είναι απίστευτος προπονητής»

Αποκλειστική συνέντευξη στο SDNA και στην συνάδερφο Ελένη Μπούντου παραχώρησε ο Σίντζι Καγκάβα ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο που έφτασε στον ΠΑΟΚ αλλά και την συνύπαρξη του με τον Λουτσέσκου.

Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Καγκάβα (το λινκ για ολόκληρη την συνέντευξη θα το βρείτε στο τέλος του κειμένου):

Για την συνύπαρξη του με τον Πάμπλο Γκαρσία και τώρα με τον Λουτσέσκου ανέφερε:

«Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, τί έκανα και τί όχι! Είναι θέμα αυτοκριτικής για μένα. Προφανώς και ήθελα κάποια βοήθεια από τον προηγούμενο προπονητή αλλά έμαθα πολλά από αυτήν την κατάσταση και τώρα κοιτάω μπροστά. Νιώθω ότι έμαθα. Ήταν σκληρή περίοδος για μένα. Έπρεπε να έχω πολλή υπομονή. Πάντα εστιάζω, όμως, στον εαυτό μου. Ακόμη και όταν δεν παίζω καλά, όπως την προηγούμενη σεζόν. Πάντα ρωτάω τον εαυτό μου; «Πως είμαι;». Πρέπει να είμαι έτοιμος σε κάθε προπόνηση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά!.

Ξέρω τι έχει κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ. Μου έχει μιλήσει πολύ θετικά. Πριν την προετοιμασία, απλά μου ζήτησε να είμαι έτοιμος. Μου έδωσε κίνητρο, ξέροντας πόσο σημαντικό είναι για μένα. Έχοντας ζήσει μερικές ημέρες μαζί του, πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Μας έχει δώσει ξεκάθαρα την οπτική των στόχων του που είναι πολύ σημαντικό και γι΄αυτό είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν!».

Ενώ για τον τρόπο που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Με ενημέρωσε ο ατζέντης μου για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Νομίζω η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ έγινε Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, όταν το συμβόλαιό μου με τη Σαραγόσα ολοκληρώθηκε. Και με πέτυχε σε μια περίπλοκη κατάσταση γιατί δεν περίμενα πως θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου, ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ισπανία γιατί ήταν το όνειρο μου να παίξω στη La Liga.

Οπότε περίμενα κάτι από εκεί… Ο ΠΑΟΚ μου έκανε δεύτερη πρόταση και αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί μου έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα εκείνη την περίοδο. Και όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Να αφοσιωθώ στο ποδόσφαιρο, να δείξω την ποιότητά μου και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό σκεφτόμουν μόνο…».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Νέο ρεσιτάλ Γκιώνη και πρόκριση στον τρίτο γύρο

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com