Από τις 14:00 της Τετάρτης (12/2), τα εισιτήρια του κυριακάτικου (16/2) αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω ίντερνετ.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να πορευτούν ενωμένοι «…προς τον κοινό στόχο της κατάκτησης του εφετινού τίτλου», ενώ ανακοίνωσε ότι όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2012 και μετά θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.
Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός θέλει τη στήριξή σας για να επιστρέψει στις νίκες. Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα, το Τριφύλλι υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Βόλο, για το πρώτο βήμα ανάκαμψης.
Φίλοι του Παναθηναϊκού, κανείς και τίποτα δεν μας χαρίζεται! Ό,τι πετύχουμε θα γίνει επειδή η οικογένεια του Παναθηναϊκού θα βαδίσει ενωμένη προς τον κοινό στόχο της κατάκτησης του εφετινού τίτλου. Αυτή την Κυριακή, όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2012 και έπειτα, μπαίνουν στο γήπεδο με εισιτήριο μηδενικής αξίας.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως «…συνεχίζοντας την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη, η ΠΑΕ εισφέρει στον Αθλητικό Όμιλο 5 ευρώ από κάθε εισιτήριο.
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν ως εξής:
-Θύρες 1/3/5/13/15/17/23: 10 ευρώ.
Η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου είναι υποχρεωτική κατά την αγορά εισιτηρίου. Με απόφαση της κυβέρνησης, από την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.
Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ